Niet bekend Feiten over taxi utrecht

Wiki Article

Taxi Utrecht


Taxi Utrecht is een jonge en dynamische taxicentrale in Utrecht. Wij zijn gespecialiseerd in het aanbieden van op maat gemaakte services op het gebied van taxivervoer in en rondom Utrecht.

Taxi Utrecht







Our fleet is our most important asset. With this we provide you with a pleasant travel experience. Our taxis are therefore regularly subjected to major maintenance.

Via WhatsApp: stuur ons een appje teneinde jouw rit in Utrecht te reserveren. We wensen ervoor dat jouw taxi klaar staat op een afgesproken datum en tijd.

In stad Utrecht rijdt u dan ook altijd voordeling met een taxi over UTC. Zorg het u dan ook in het bezit bent met ons UTC Bonuskaart en u dan ook is in de hele plaats afgezet.

Thanks to our years ofwel experience in Utrecht province wij know the fastest and shortest routs, so you pay less and you’re at your destination much faster.

Ernaast berekenen we een verkoopprijs ook niet via ons meter; de prijzen bestaan aangaande tevoren vastgesteld en zullen tijdens de rit tevens ook niet verdere veranderen. Je weet hierdoor echt het jouw ook niet voor onverwachte kosten komt te staan.

Taxi in Utrecht – betreffende SIXT Van nu kunt u dan ook in Utrecht eenvoudig een taxi bestellen via een SIXT app. Wij werken tezamen met de lokale taxidiensten over Utrecht, zodat we u in enige ogenblikken betreffende ons taxi mogen voorzien op de door u dan ook aangewezen locatie.

We bestaan dit gehele jaar 24 uur per dag bereikbaar en op de weg. Hierbij beschikken over wij de capaciteit en de capaciteit om uw vervoer professioneel te verzorgen en betreffende een toewijding die u als client verdient.

From the moment you make you reservation to the ogenblik you arrive at your destination, our drivers will make sure everything goes as it should to provide you with the perfect taxi ride.

Wil jouw profiteren over alsnog meer voordelen? Voor Staxi vraag je overal je taxi en brengen wij jouw overal naartoe. Daarnaast ben jouw bij ons verder alsnog eens verzekerd van voordeligste bediening, want wij zijn 24/7 bereikbaar.

"Een desnoods incident gaat ervoor zorgen het dit publiek vervoer in dit gehele stationsgebied en ver daarbuiten verstoord wordt", aldus ons woordvoerder. "Verschillende routes voor bus- en tramverkeer zijn beperkt."

Taxiplatform Gewest Utrecht, de belangenvereniging aangaande Utrechtse taxiondernemers, is teleurgesteld. "We hadden betreffende een gemeente Utrecht echt contact over een testfase waarin taxi's en trams betrouwbaar tezamen door de tunnel konden motor rijden", zegt bestuurslid Rob Tweehuijzen.

Die kruisen zo de treinrails voor station Utrecht Centraal. Van volgende zomer horen te een taxi's welke van een standplaats voor een Jaarbeurs aankomen omrijden via de Daalsetunnel een momentje verderop, ofwel ons verschillende weg naar het centrum merken te ontdekken.

De vriendelijke chauffeurs staan iedere keer voor jouw klaar teneinde je in en rond Utrecht te vervoeren, ook overdag en in de avond ingeval doordeweeks en in dit weekend.

Maak jouw kijk op met SIXT persoonlijker! Betreffende je toestemming kunnen we informatie en advertorials op onze webshop en op partnersites tonen die bestaan afgestemd op jouw interesses. We benutten technologieen (bijv. cookies) om jouw gebruikersgedrag te bestuderen en om aanmeldingen aan te vervaardigen.

Report this wiki page